Nieuws

Benut deze unieke kans; bezoek de madrileense derby Atletico Madrid- Real Madrid in het stadion Vicente Calderon, een once-in-your-life-time-experience.

4dagen/3 nachten in een luxe hostal, incl. directe vlucht Amsterdam-Madrid v.v. met KLM, ticket voor de wedstrijd, al vanaf 399,00, waar vind u deze aanbieding nog meer????

Vraag een offerte aan :klik hier

• RB Sportconsult doceert, instrueert, organiseert en consulteert

• RB Sport werkt op nationaal en internationaal nivo.

• RB Sport is gericht op sportbonden, sportverenigingen, scholen, (opgeleide) coaches en trainers en

sportbegeleiders. Maar ook sportbestuurders, commissieleden, businessclubs en vrijwilligers in de sport.

• Deskundigheid, kwaliteit en maatwerk zijn het handelsmerk.

• Passie gaat voor commercie.

• Consultatie ( 1 op 1) staat garant voor maatwerk en goede kwaliteit-prijs-verhouding.

 

r09 kopiet15 kopie

Rene Bouma is al vanaf 1980 actief in verschillende rollen in het Voetbal. Hoofdtrainer, Jeugdtrainer, Interim-hoofdtrainer, Technisch manager, Voetbaldocent (KNVB en ROCs), Internationaal docent KNVB, Bondscoach Nederlands ID-team (intellectual Disability, 5 EKs en 5 WKs, Director voetbalkampen (Nederland en USA (Kentucky).

Rene Bouma is per direct beschikbaar als adviseur, interim-trainer, technisch manager of voor cursuswerk op maat voor uw trainers.

bouma 5473 kopie

 

Rene Bouma is bezig aan zijn 19e jaar als bondscoach van het Nederlands ID Voetbalteam en heeft in juni 2012 zijn laatste EK gecoacht. Dit leverde in Zweden de vierde EK-titel op rij op.

Met 5 EK's en 5 WK's (waarvan 3 finales) in de pocket wacht Rene nog op zijn afscheid bij Gehandicaptensport Nederland. Maar het is stil op het buro in Bunnik en de toekomst van het succesvolle Nederlande ID team ongewis. Spelers werden op Schiphol onder camera's van de NOS een huldiging beloofd, maar het blijft stil vanuit Bunnik.

Rene Bouma is op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft deze gevonden met ingang van het seizoen 2013/2014 als hoofdtrainer bij DEM, zijn oude jeugdliefde, uitkomend in de zondag 1e klasse A.

 

Rene Bouma is nu ruim 30 jaar trainer-coach in zowel amateur als betaald voetbal en heeft naast zijn bondscoachschap diverse rollen gehad:

trainer-coach

bondscoach

assistent-coach betaald voetbal

Docent KNVB

Internationaal docent KNVB

Jeugdtrainer

Technisch manager

Interim-hoofdcoach

Hoofdtrainer vrouwenvoetbal

organisator landelijk voetbaltournooi

scout betaald voetbal

organisator soccercamps nationaal en internationaal (USA)

 

Wilt u gebruik maken van deze expertise. RB Sport levert maatwerk.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0620034139

Wil elke sportvereniging geen Kanjervereniging zijn?

 

Zonder respect geen voetbal of zonder respect geen sport.

Dit is een reactie van de KNVB en andere Sportbonden respecteren dat. 

Echter wat is de concrete actie????????????????

Sportverenigingen verzoeken de kantine te openen en met elkaar in gesprek te gaan.....prima goed voor de baromzet, maar welke concrete actie wordt aangeboden. 

Gemeenten en Sportservice (gemeente of provincie)

Biedt uw sportverenigingen Kanjerbijeenkomsten en Kanjertrainingen aan....het kan niet zo zijn dat door teruglopende subsidies het aanbod Verenigingsondersteuning op maat afneemt. Gooi dit thema op prioriteit nummer 1, gebruik uw combinatiefunctionarissen als ambassadeur. De sportverenigingen bundelen ook hun krachten als een nationaal team basketbal door de Bond wordt weggesaneerd, dus waarom geen gezamelijke actie onder de sportverenigingen om Kanjervereniging van het jaar te worden. 

Kanjer trainingen

Bij kanjertrainingen worden alle kaderleden uitgenodigd en uitgedaagd om tools te krijgen om hun leden normen en waarden bij te brengen. Hoe ga je met elkaar om en respecteren wij elkaar. Welke concrete acties voeren we uit om alle leden, maar ook hun ouders te bereiken. Alleen een brief of een stukje in een clubblad is goed bedoeld, maar werkt echt niet! 

 

 

Wilt u ook een Kanjertraining bij uw sportvereniging? Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mag ook telefonisch 06-20034139 

wereldbeker 5681 kopie

RB Sportconsult verzorgt voetbalcursussen voor KNVB en ROC Flevoland. Inschrijving hiervoor verloopt via de KNVB en/of ROC.

Het volgen van de cursus Pupillentrainer, Juniorentrainer of TC 3 jeugd overdag kan bij ROC Flevoland op de woensdagochtend. Voor de TC 3 jeugd dient wel eerst de testdag van de KNVB met goed gevolg te zijn afgelegd. Inschrijvingen voor de testdag lopen via de KNVB.

Voor meer info over Sport en Bewegen op ROC Flevoland, zie trailer: klik hier

 

RB Sportconsult verzorgt ook de basiscursus voor Praktijkbegeleiders in de Sport. In deze cursus worden handvaten aangereikt op welke wijze stagiaires het best begeleid kunnen worden. Deze cursussen worden aangeboden door Calibris Contract. Inschrijven kan dan ook alleen via Calibris Contract. 

 

RB Sportconsult organiseert in het kader van Verenigingsondersteuning ook cursuswerk op maat:

Voor de Stichting Regiovoetbal (Samenwerking van SV De Meern, SCH44 en PVCV) organiseerde RB Sportconsult:

De coach, die nooit verliest (3 bijeenkomsten, theorie en praktijk)

Van Klier tot Kanjer ( 2 bijeenkomsten omgang met gedragsproblemen).

 

Afhankelijk van uw hulpvraag ontwikkelt RB Sportconsult materiaal om verenigingskader in de gelegenheid te stellen zich persoonlijk te ontwikkelen door training/coaching.

Twitter

Wie zijn er online?

We hebben 129 gasten en geen leden online