Sportorganisaties

Wil elke sportvereniging geen Kanjervereniging zijn?

 

Zonder respect geen voetbal of zonder respect geen sport.

Dit is een reactie van de KNVB en andere Sportbonden respecteren dat. 

Echter wat is de concrete actie????????????????

Sportverenigingen verzoeken de kantine te openen en met elkaar in gesprek te gaan.....prima goed voor de baromzet, maar welke concrete actie wordt aangeboden. 

Gemeenten en Sportservice (gemeente of provincie)

Biedt uw sportverenigingen Kanjerbijeenkomsten en Kanjertrainingen aan....het kan niet zo zijn dat door teruglopende subsidies het aanbod Verenigingsondersteuning op maat afneemt. Gooi dit thema op prioriteit nummer 1, gebruik uw combinatiefunctionarissen als ambassadeur. De sportverenigingen bundelen ook hun krachten als een nationaal team basketbal door de Bond wordt weggesaneerd, dus waarom geen gezamelijke actie onder de sportverenigingen om Kanjervereniging van het jaar te worden. 

Kanjer trainingen

Bij kanjertrainingen worden alle kaderleden uitgenodigd en uitgedaagd om tools te krijgen om hun leden normen en waarden bij te brengen. Hoe ga je met elkaar om en respecteren wij elkaar. Welke concrete acties voeren we uit om alle leden, maar ook hun ouders te bereiken. Alleen een brief of een stukje in een clubblad is goed bedoeld, maar werkt echt niet! 

 

 

Wilt u ook een Kanjertraining bij uw sportvereniging? Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mag ook telefonisch 06-20034139 

Wie zijn er online?

We hebben 165 gasten en geen leden online