Nieuws

Met bijna 60 deelnemers gaat de jubileum editie (voor het 10e jaar!!!!) vanaf 27 augustus van start.

De inschrijvingsdatum is inmiddels verlopen, er zijn echter nog een paar opvulplekken vacant in de verschillende teams.

De trainers zijn geselecteerd, waarvan Charles Loots (Hoofdtrainer sv Geinoord) en Kay Rode (jeugdtrainer Buiten-Boys) weer van de partij zijn. Henk Zinhagel (ADO'20talententeam) complementeert de staf dit jaar. Rene Bouma zal weer de coordinatie verzorgen en een aantal techniektrainingen en de keeperstraining verzorgen.

Op vrijdag wordt het weer groot feest en wordt de meest technische speler van het Camp gehuldigd (winnaar KING OF HET CAMP) en wordt gestreden om de bekers in de finales 2:2 boarding voetbal; 4 tegen 4 grote goals en penalty bokaal. Ieder deelnemer gaat met een herinnering en medaille naar huis omdat het Camp garandeert dat iedere speler zich verbetert in de individuele voetbalvaardigheden onder het motto: winst boeken is belangrijker dan winnen bij de ontwikkeling in het jeugdvoetbal, maar het Camp hoopt wel na afloop WINNERS af te leveren.

Iedereen is van harte welkom om aan te moedigen gedurende de week en vooral op vrijdagmiddag; op vrijdagochtend hopen wij weer op vele vrijwilligers die ondersteunen bij King of the Camp!!!

Wie zijn er online?

We hebben 278 gasten en geen leden online