Nieuws

Voor de 10e keer RB Soccercamps Weesp is het succes van de deelnemers, na 1 x deelnemen willen ze het jaar erop niet missen. Een week lang voetbal; trainen in kleine wedstrijdechte situaties onder op "excellent" geselecteerde trainers, die in staat zijn om jeugdspelers ook beter te maken.

Schijnbewegingen leren en toepassen in 1:1; 2:2 boardingvoetbal; 4:4 individuele winnaar met spannende finales op vrijdag onder aanmoediging van ouders en opa's en oma's, het wordt weer een groot feest. Vrijdagochtend een technisch vaardigheid circuit, waar iedere deelnemer zich kan toetsen met scorekaart op alle meestvoorkomende voetbalhandelingen met als bekroning voor de winnaars in elke leeftijdscategorie de bokaal "King of the Camp".

In de laatste week van de zomervakantie alvast een voorsprong behalen op medespelers en uiteraard tegenstanders en voor de ouders: alvast weer een beetje in de structuur komen van het "Onderwijs"', (dit niet laten lezen aan uw kind, haha). schrijf nu in en maak medeteamgenoten enthousiast, tot van de zomer!!!  De staf van RB Soccercamps heeft er weer zin in, wilt u nog een of meerdere posters ontvangen voor verdere promotie, dan kan u deze per mail opvragen.

Wie zijn er online?

We hebben 328 gasten en geen leden online