Nieuws

In verband met een internationale trip zal er in 2019 geen RB Soccercamps plaatsvinden.

FC Weesp onderzoekt de mogelijkheden dit jaar zelf iets te organiseren.

Voor 2020 wordt de situatie weer opnieuw bekeken.

Met bijna 60 deelnemers gaat de jubileum editie (voor het 10e jaar!!!!) vanaf 27 augustus van start.

De inschrijvingsdatum is inmiddels verlopen, er zijn echter nog een paar opvulplekken vacant in de verschillende teams.

De trainers zijn geselecteerd, waarvan Charles Loots (Hoofdtrainer sv Geinoord) en Kay Rode (jeugdtrainer Buiten-Boys) weer van de partij zijn. Henk Zinhagel (ADO'20talententeam) complementeert de staf dit jaar. Rene Bouma zal weer de coordinatie verzorgen en een aantal techniektrainingen en de keeperstraining verzorgen.

Op vrijdag wordt het weer groot feest en wordt de meest technische speler van het Camp gehuldigd (winnaar KING OF HET CAMP) en wordt gestreden om de bekers in de finales 2:2 boarding voetbal; 4 tegen 4 grote goals en penalty bokaal. Ieder deelnemer gaat met een herinnering en medaille naar huis omdat het Camp garandeert dat iedere speler zich verbetert in de individuele voetbalvaardigheden onder het motto: winst boeken is belangrijker dan winnen bij de ontwikkeling in het jeugdvoetbal, maar het Camp hoopt wel na afloop WINNERS af te leveren.

Iedereen is van harte welkom om aan te moedigen gedurende de week en vooral op vrijdagmiddag; op vrijdagochtend hopen wij weer op vele vrijwilligers die ondersteunen bij King of the Camp!!!

Voor de 10e keer RB Soccercamps Weesp is het succes van de deelnemers, na 1 x deelnemen willen ze het jaar erop niet missen. Een week lang voetbal; trainen in kleine wedstrijdechte situaties onder op "excellent" geselecteerde trainers, die in staat zijn om jeugdspelers ook beter te maken.

Schijnbewegingen leren en toepassen in 1:1; 2:2 boardingvoetbal; 4:4 individuele winnaar met spannende finales op vrijdag onder aanmoediging van ouders en opa's en oma's, het wordt weer een groot feest. Vrijdagochtend een technisch vaardigheid circuit, waar iedere deelnemer zich kan toetsen met scorekaart op alle meestvoorkomende voetbalhandelingen met als bekroning voor de winnaars in elke leeftijdscategorie de bokaal "King of the Camp".

In de laatste week van de zomervakantie alvast een voorsprong behalen op medespelers en uiteraard tegenstanders en voor de ouders: alvast weer een beetje in de structuur komen van het "Onderwijs"', (dit niet laten lezen aan uw kind, haha). schrijf nu in en maak medeteamgenoten enthousiast, tot van de zomer!!!  De staf van RB Soccercamps heeft er weer zin in, wilt u nog een of meerdere posters ontvangen voor verdere promotie, dan kan u deze per mail opvragen.

RB Soccercamps wenst ieder een gezond en sportief 2018 met veel voetbalplezier.

Komende zomer zal RB Soccercamps jubileren en voor 10e jaar RB Soccercamps organiseren bij FC Weesp. Noteer alvast maar 27 tm 31 augustus 2018 in de agenda.

Inschrijven kan vanaf 1 februari via deze website.

 

 

 

Afgelopen week werd voor de negende maal RB Soccercamps gehouden in Weesp. 70 jeugdige voetballers werkten de hele week aan eigen vaardigheid en pasten deze toe in kleine partijspelen. Vrijdag werden de finales gespeeld en werden bekers gewonnen in de Champions League en Europa League. Maar omdat alle deelnemers plezier hadden en individueel beter werden waren er alleen maar winnaars. Iedereen ging met een beoordelingsformulier met ontwikkelTIP en een medaille naar huis. Volgend jaar is het lustrum en zal deze 10e editie worden gehouden van 27 tm 31 augustus. Ga via de homepage naar de Facebookpagina van RB Soccercamps en bekijk teamfoto's, groepsfoto's, actiefoto's en de prijsuitreiking.

Agroeps2017

 

RB Soccercamps in Weesp gaat van start op 28 augustus met 63 deelnemers. De trainers zijn inmiddels aangesteld en de teamindeling is gemaakt. Er wordt een week lang gewerkt aan de individuele ontwikkeling van de voetballertjes en deze worden toegepast in de partijspelen 4t4 en boardingvoetbal 2t2. Op vrijdag 1 september zijn de finales, gespeeld in een Champion League en een Europa League, waarbij de ouders op de tribune kunnen aanmoedigen.

De inschrijving is inmiddels gesloten, maar er zijn nog een aantal plekken vrij om de teams aan te vullen, schrijf snel in!!!!! Bevestiging van de plaatsing (na aanmelding en betaling) zal volgen op 16 augustus. De staf van RB Soccercamps is van 1 tm 15 augustus niet bereikbaar ivm vakantie.

Wie zijn er online?

We hebben 40 gasten en geen leden online