Algemene Voorwaarden

Voorwaarden Deelname aan RB Soccercamps

 

Aansprakelijkheid

 De Stichting aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor diefstal of vernieling van eigendommen van de deelnemers. Wij raden aan om zo min mogelijk waardevolle voorwerpen mee te nemen. Ook is het verstandig om het verkregen tenue tijdens het kamp, te merken met een viltstift. De organisatie van de Stichting RB Soccercamps zal de bal en bidon merken.

 

Annulering

Wij adviseren u om een eigen (doorlopende) annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien inschrijving u tot betaling verplicht. Als uw kind om medische redenen afhaakt accepteren wij deze slechts met een doktersverklaring.

Vanaf het moment van inschrijving tot uiterlijk 10 dagen voor het kamp geeft dat u recht op teruggave van 80 % van de deelnemersbijdrage.

Binnen 10 dagen voorafgaande aan het kamp op 70%.

Bovendien ontvangt de deelnemer dan geen tenue, bal, bidon en medaille

Afhaken tijdens het kamp, slechts in het geval van een medische verklaring van een arts geeft na 1 dag/2dagen recht op 50%.

Bij afhaken na twee dagen is er geen restitutie meer mogelijk.

 

Verzekering tegen ongevallen

Deelname is geheel op eigen risico. U dient zelf zorg te dragen voor de ongevallen verzekeringen met speciale sportongevallen dekking. Als uw kind lid is van de faciliterende vereniging is dit in de meeste gevallen middels dat lidmaatschap geregeld. De organisatie draagt zorg voor medische verzorging/EHBO tijdens de kampen.

Wie zijn er online?

We hebben 323 gasten en geen leden online